Sponsoring evenementen
 

WML ondersteunt jaarlijks een geselecteerd aantal evenementen, festivals en initiatieven die een bewezen maatschappelijke meerwaarde hebben voor de inwoners van Limburg. Dat gebeurt in natura. Wij ontzorgen de organisatie qua watervoorziening. Het kan gaan om het aanleggen van tijdelijke tappunten tot en met het uitdelen van gratis drinkwater. In coronajaar 2021 ondersteunden we op deze manier twee evenementen: 

Obvion RUN

Dit recreatieve hardloopevenement vond plaats op zondag 4 juli in Heerlen. We deelden drinkwater uit in biologisch afbreekbare bekertjes. 

Maas Cleanup

Op zaterdag 18 september waren duizenden vrijwilligers in heel Limburg in de weer om de Maas voor één dag plasticvrij te maken. Zo ook onze eigen medewerkers en een aantal vrijwilligers in Maastricht. We stelden vanuit ons hoofdkantoor de faciliteiten en de catering beschikbaar. Bij de officiële start in Roermond serveerden we vanuit onze vintage Citroën HY Kraanwagen verfrissende watercocktails.

In 2022 staat de waterontzorging van-, dan wel de steun aan zes evenementen op het programma: Venloop, Limburgs Mooiste, Pinkpop, Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS), Inkom en Maas Cleanup.